Kellermann

История на марката "Kellermann", която е между най-известните производители на комплекти продукти за маникюр и педикюр, започва през 1927 г., в Германия. Един от нейните основатели Густав Келерманн, е дългогодишен член на прочутата компания "Solingen".Логото- три меча с остриета ,обединени в една точка,  символизира единство и сила.

"Kellermann" знае добре, че грижата за ноктите е много по-трудна, колкото изглежда на пръв поглед. Поради тази причина, поставя максимален акцент върху качеството. Точно като легендарните ножове "Solingen" продуктите за маникюр и педикюр на "Kellermann" могат да се похвалят с с висока устойчивост и дълготрайност.

Почти всички комплекти "Kellermann" се предлагат в три варианта "MC" (висок стандарт на ниска цена), "P" (ковани изделия), и "F"(специално закалени). Специално внимание заслужава и красивата естествена кожа и останалите материали, които отразяват актуалните модни тенденции.

Като допълнение, сред  предложенията на "Kellermann" ще намерите не само различни видове ножички, пилички и пинсети, но и още много интересни продукти като например - разделители за пръсти,извивачи за мигли или стъргалки за пети. За истинските ценители, "Kellermann" е потготвила луксозни бройки със златно покритие.

Марка "Kellermann" ще се хареса на всички, които търсят професионални принадлежности за маникюр и педикюр, копнеят за прекрасни нокти, но не разполагат с време да ходят до салона за красота и често избират на око.

пълен текст скрий текста

Отвори филтъра Затвори филтъра

Подредено от най- продаваните По азбучен ред По цена

12

12 Следващи 15 Nahoru