Jesus Del Pozo Halloween Kiss тоалетна вода тестер за жени

   Марка: Jesus Del Pozo

   Този продукт е ТЕСТЕР.
   Тестерът е специална версия, която е опакована в бяла кутия и е без капачка. Поради тази причина, тестерите се предлагат на по-ниска цена. Съставът на аромата е същия.
   повече информация за ТЕСТЕРИТЕ

   Варианти Jesus Del Pozo Halloween Kiss

   Други продукти Jesus Del Pozo Halloween Kiss

   Нагоре

   Информация за парфюма Jesus Del Pozo Halloween Kiss

   Оценка

   Дизайн на флакона

   Трайност на аромата

   Интензивност

   Общо впечатление

   Състав

   глава

   портокал, теменуга, круша, пъпеш, касис, бергамот

   сърце

   божур, фрезия, гардения, орхидея

   база

   ванилия, зърна от тонка, пачули, дърво

   Jesus DelPozoHalloweenKissецветно-плодов аромат представен на пазара през 2008година. Всравнениеспредхождащите го парфюми от серията той е романтично- чувствен. Дориоранжево-розовият флакон подсказва, че в него ще намерите пищнакомпозицияот екзотичниплодове ицветя. Плодовият аромат се развива с тоналността на круши,пъпеш,портокалиифренско грозде. В сърцето му обаче властват цветните нотки на гардения,фрезия,орхидеи ибожури. В основата се смесватдървесенароматснотки ванилия,пачули ибобова тонка.

   Ароматът е подходящ за всички сезони ие предназначензажени, коитосе наслаждават искрено и дълбоко на живота си. Жени, които саочарователни, страстни, а понякога и малкоексцентричен ине се страхуватда направятнещо лудо. ПарфюмътJesusDelPozoHalloweenKissе мистерия, чувственост ие подходящзанеобузданите характери, койтоне се страхуватот предизвикателства.

   /BODY>

   Какво е тестер? Тестерите обикновено се използват в класическите парфюмерии с цел клиентите да изпробват аромата на даден парфюм. Тъй като тестерът не служи за директна продажба на крайните потребители, флаконът не е толкова украсен и интересен. Различава се от класическия продукт само с това, че е опакован в бяла кутия без надписи, някой път е дори и без опакова и в повечето случаи няма капачка на разпръсквача. Ако купувате парфюма за себе си и не ви трябва опаковката му, тестерът е идеалният избор. В случай, че купувате парфюма за подарък, по-подходящо е да поръчате класическия продукт.

   Нагоре

   За марката Jesus Del Pozo

   Парфюми Jesus Del Pozo | Jesus Del Pozo – от Испания се е постарал неговата държава да се нареди сред първите и най-големи държави в света на модата. Първият бутик за мъже отваря през 1974 г. и чак след 1980 г. започва да създава женска мода. Той получава много награди за своите модели.  Неговите облекла са търсени от известни личности, а   костюмите му са използвани за  театрални представления. Първият парфюм с марката Jesus Del Pozo излиза през 1992 г. Става въпрос за аромат за жени Duende,  който получава наградата за най-добър аромат за жени. През 1997 г. се появява и първият парфюм Halloween.

   Нагоре

   Оценка Jesus Del Pozo Halloween Kiss

   Какво е Вашето мнение за продукта Jesus Del Pozo Halloween Kiss?

   Полетата означени със звездичка * са задължителни.


   Оценка *

   1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

   1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

   1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

   1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока