G.U.M Proxabrush Click резервни четки за междузъбно пространство в блистер 6 бр.

Марка: G.U.M

1 вариант на продукта 8,10 лв.

До Вашия дом с куриер на СПИДИПетък 31.3.2017 г.

Тези срокове са ориентировъчни и зависят от сроковете на доставка на куриерската фирма.

Варианти G.U.M Proxabrush Click

 • G.U.M Proxabrush Click резервни четки за междузъбно пространство в блистер 6 бр. 1,1 mm (Refills)резервни четки за междузъбно пространство в блистер 6 бр. 

  1 бр са в наличност в централния склад

  1,1 mm (Refills)
  Код: GUM0234

  8,10 лв.

 • G.U.M Proxabrush Click резервни четки за междузъбно пространство в блистер 6 бр. 0,9 mm (Refills)резервни четки за междузъбно пространство в блистер 6 бр. 

  Tози продукт не е в наличност

  0,9 mm (Refills)
  Код: GUM0233

  8,10 лв.

  проследяване на наличност

 • G.U.M Proxabrush Click резервни четки за междузъбно пространство в блистер 6 бр. 1,4 mm (Refills)резервни четки за междузъбно пространство в блистер 6 бр. 

  Tози продукт не е в наличност

  1,4 mm (Refills)
  Код: GUM0235

  8,10 лв.

  проследяване на наличност

 • G.U.M Proxabrush Click резервни четки за междузъбно пространство в блистер 6 бр. 1,6 mm (Refills)резервни четки за междузъбно пространство в блистер 6 бр. 

  Tози продукт не е в наличност

  1,6 mm (Refills)
  Код: GUM0236

  8,10 лв.

  проследяване на наличност

Нагоре

За марката G.U.M

Оценка

Лесен за нанасяне

Козметично качество

Удовлетвореност от резултата

                                                     Козметика "G.U.M "

"G.U.M " - здравето започва от устата. Марката "G.U.M " е най-старата комплексна линия грижа за устната кухина, собственост на "SUNSTAR"-световен лидер в областта на хигиена на устната кухина, която е основана през 1932 година.Компанията "SUNSTAR", която в допълнение към зъбната хигиена се занимава и с грижа за тялото и за околната среда и използва най-модерните технологии, има за цел да да помогне на хората да получат и поддържат здравето си  и да подобрят качеството на живота си.Затова са разглеждани възможни връзки между пародонтоза и други сериозни заболявания като сърдечно-съдови заболявания и диабет и са представени клинично доказани продукти  за обща хигиена на устната кухина.Винаги в сътрудничество с дентални специалисти и въз основа на познаване на най-новите изследвания от цял ​​свят.

От "SUNSTAR" обръщат специално внимание на парадонтозата.То е съсредоточено главно върху откриването на причините и механизмите на болестта , като по този начин може да се развие ефективен начин за борба с тази болест, която засяга около 70% от населението на света.

Води за уста, спрейове и таблетки, стоматологични и интердентални четки за зъби, съсредоточени върху различни проблеми...Всички продукти на марката "GUM" не само ще гарантират свеж дъх и здравето и чистотата на устната Ви кухина, но ще възпрепятстват и разпространението на устните бактерии до цялото тяло чрез кръвния поток, като по този начин ще Ви предпазят от рисковете на сериозни здравословни проблеми.

Мотото на марката "GUM" гласи :" Грижейки се за устната си кухина, Вие се грижите за здравето на цялото Ви тяло"!

Нагоре

Оценка G.U.M Proxabrush Click

Какво е Вашето мнение за продукта G.U.M Proxabrush Click?

Полетата означени със звездичка * са задължителни.


Оценка *

1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока