G.U.M Paroex Гел за зъби срещу пародонтит

   Марка: G.U.M

   Варианти G.U.M Paroex

   Нагоре

   Информация за козметиката G.U.M Paroex

   Оценка

   Лесен за нанасяне

   Козметично качество

   Удовлетвореност от резултата

   Описание:

   Зъбният гел G.U.M Paroex е предназначен за професионален контрол на плаката при болни венци и едновременно с това е подходящ при преди и след хирургична намеса в устата, изваждане на зъб или поставяне на импланти. Пастата за зъби ползвайте при кървене на венците и против възпаление на венците. Тя същевременно ефективно редуцира зъбната плака, регенерира и ревитализира венците. Пастата съдържа широк антисептичен спектър с дълготрайна ефективност, действащ против образуването на зъбна плака и опасните  бактерии,отговорни за заболяването на венците. Гелът G.U.M Paroex не съдържа никакви пенящи съставки ( като например SLS), които могат да дразнят меките тъкани,  да причинят образуване на афти и да снижат ефикасността на хлорхексидина. В комбинация с вода за уста Paroex 0,12% CHX ще постигнете максимален ефект.

   Ефекти:

   • укрепва венците

   • действа антибактериално

   Състав:

   • витамин Е- действа против клетъчното стареене и се грижи за здравето на венците

   • алое вера- хидратира и успокоява възпалените венци

   • провитамин В5- помага за ревитализирането на венците и ги укрепва

   • хлорхексидин-диглуконат- регулира образуването на зъбна плака и се грижи за здравето на венците

   • цетилпиридинов хлорид - антимикробен агент повишаващ ефективността на хлорхексидина и помага за ликвидирането на токсините , които произвеждат бактериите

   Начин на употреба:

   Почиствайте зъбите сутрин и вечер в продължение на минимум 2 мин. Касае се за краткотрайна грижа, затова използвайте около 2-3 седмици.

   Нагоре

   За марката G.U.M

                                                        Козметика "G.U.M "

   "G.U.M " - здравето започва от устата. Марката "G.U.M " е най-старата комплексна линия грижа за устната кухина, собственост на "SUNSTAR"-световен лидер в областта на хигиена на устната кухина, която е основана през 1932 година.Компанията "SUNSTAR", която в допълнение към зъбната хигиена се занимава и с грижа за тялото и за околната среда и използва най-модерните технологии, има за цел да да помогне на хората да получат и поддържат здравето си  и да подобрят качеството на живота си.Затова са разглеждани възможни връзки между пародонтоза и други сериозни заболявания като сърдечно-съдови заболявания и диабет и са представени клинично доказани продукти  за обща хигиена на устната кухина.Винаги в сътрудничество с дентални специалисти и въз основа на познаване на най-новите изследвания от цял ​​свят.

   От "SUNSTAR" обръщат специално внимание на парадонтозата.То е съсредоточено главно върху откриването на причините и механизмите на болестта , като по този начин може да се развие ефективен начин за борба с тази болест, която засяга около 70% от населението на света.

   Води за уста, спрейове и таблетки, стоматологични и интердентални четки за зъби, съсредоточени върху различни проблеми...Всички продукти на марката "GUM" не само ще гарантират свеж дъх и здравето и чистотата на устната Ви кухина, но ще възпрепятстват и разпространението на устните бактерии до цялото тяло чрез кръвния поток, като по този начин ще Ви предпазят от рисковете на сериозни здравословни проблеми.

   Мотото на марката "GUM" гласи :" Грижейки се за устната си кухина, Вие се грижите за здравето на цялото Ви тяло"!

   Нагоре

   Оценка G.U.M Paroex

   Какво е Вашето мнение за продукта G.U.M Paroex?

   Полетата означени със звездичка * са задължителни.


   Оценка *

   1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

   1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

   1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока