FireFly Hello Kitty четка за зъби за деца с мигащ таймер и приставка за залепяне софт

Марка: FireFly

Варианти FireFly Hello Kitty

 • FireFly Hello Kitty четка за зъби за деца с мигащ таймер и приставка за залепяне софт Pink (Ages 2 - 6)четка за зъби за деца с мигащ таймер и приставка за залепяне софт 

  Tози продукт не е в наличност

  Pink (Ages 2 - 6)
  Код: FIF0002

  5,30 лв.

  проследяване на наличност

Нагоре

За марката FireFly

Оценка

Лесен за нанасяне

Козметично качество

Удовлетвореност от резултатаFireFly е марка детски четки за зъби, чиито създател е д-р Фреш от САЩ. Този основен продукт на компанията помага на децата по целия свят по един забавен начин да се приспособят към добрите навици за хигиена на устната кухина. Разработката и производството винаги са съпроводени от предварителен диалог с децата и семействата им, на чиито нужди и изисквания се стреми да отговори компанията.

Фирмата зарежда началните училища в САЩ и различни състезания, и въз основа на резултатите черпи информация за по-нататъшни иновации. Децата по този начин получават неспиращо вдъхновение, а техните откритост и въображение са неизчерпаеми.

FireFly не предлага само продукти, предназначени за хигиена на устната кухина, но се опитва да образова широката общественост и осигурява достъпни продукти за ежедневна употреба. Много внимание се отделя и на опаковките, изобразяващи популярни анимационни герои като Hello Kitty, Angry Birds и други.

Нагоре

Оценка FireFly Hello Kitty

Какво е Вашето мнение за продукта FireFly Hello Kitty?

Полетата означени със звездичка * са задължителни.


Оценка *

1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-високаniche vyber

Menu

звънете +359 24 928311