FireFly Angry Birds четка за зъби за деца с мигащ таймер и приставка за залепяне софт

Марка: FireFly

Варианти FireFly Angry Birds

  • FireFly Angry Birds четка за зъби за деца с мигащ таймер и приставка за залепяне софт Orange (Ages 3 - 6)четка за зъби за деца с мигащ таймер и приставка за залепяне софт 

    Tози продукт не е в наличност

    Orange (Ages 3 - 6)
    Код: FIF0007

Нагоре

За марката FireFly

Оценка

Лесен за нанасяне

Козметично качество

Удовлетвореност от резултата

> FireFly е марка детски четки за зъби, чиито създател е д-р Фреш от САЩ. Този основен продукт на компанията помага на децата по целия свят по един забавен начин да се приспособят към добрите навици за хигиена на устната кухина. Разработката и производството винаги са съпроводени от предварителен диалог с децата и семействата им, на чиито нужди и изисквания се стреми да отговори компанията.

Фирмата зарежда началните училища в САЩ и различни състезания, и въз основа на резултатите черпи информация за по-нататъшни иновации. Децата по този начин получават неспиращо вдъхновение, а техните откритост и въображение са неизчерпаеми.

FireFly не предлага само продукти, предназначени за хигиена на устната кухина, но се опитва да образова широката общественост и осигурява достъпни продукти за ежедневна употреба. Много внимание се отделя и на опаковките, изобразяващи популярни анимационни герои като Hello Kitty, Angry Birds и други.

Нагоре

Оценка FireFly Angry Birds

Какво е Вашето мнение за продукта FireFly Angry Birds?

Полетата означени със звездичка * са задължителни.


Оценка *

1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока