Crest 3D White Glamorous White паста за зъби

Марка: Crest

Варианти Crest 3D White Glamorous White

 • Crest 3D White Glamorous White паста за зъби вкус Vibrant Mint 116 гр.паста за зъби 

  Tози продукт не е в наличност

  вкус Vibrant Mint 116 гр.
  Код: CST1369

Нагоре

Информация за козметиката Crest 3D White Glamorous White

Оценка

Лесен за нанасяне

Козметично качество

Удовлетвореност от резултата

Описание:

Паста за зъби с избелващ ефект Crest 3D White Glamorous White озарява вашата усмивка още след първата употреба. Ефективно почиства зъбите, избелва ги и отстранява петната от храна или напитки.Не уврежда зъбния емайл, а  напротив защитава него и венците ,благодарение на съдържащия се комплекс от уникални съставки. Отстранява до 90% повърхностните нечистотии и предотвратява по-нататъшното им наслояване. Видимо по-бели зъби ще имате след само 5 дни. Паста за зъби 3D White Glamorous White превантивно предпазва зъбите от кариес. Съдържа ефективна пенлива суставка, която почиства идеално междузъбните пространства. Перфектно отстранява зъбната плака и осигурява дълготрайно усещане за свеж дъх. С паста за зъби 3D White Glamorous White ще се чувствате отлично сутринта ,през целия ден и вечерта. Вземете тази паста за зъби и осигурете на зъбите си старателна грижа от професионалистите в областта. Заложете на бялата и сияйна усмивка!

Ефекти:

• ефективно избелва зъбите, отстранява петната от храна и напитки

• защитава зъбния емайл и венците ,благодарение на комплекса от ефективни съставки

• зъбите са значително по-бели след 5 дни

• превантивно предпазва зъбите от кариес

• ефективно почиства междузъбните пространства

• идеално отстранява зъбна плака

• гарантира усещане за свеж дъх през целия ден

Начин на употреба:

Сутрин и вечер ( най-добре след всяко хранене) , нанесете зъбната паста върху четка за зъби и с кръгообразни движения внимателно почиствайте събите ,най-малко в продължение на 2 мин. След почистването, изплакнете устата с вода.

Нагоре

За марката Crest

Crest ще ви гарантира ослепително бели зъби без каквито и да е усилия. Тези уникални продукти за избелване на зъбите са най-популярнят метод за домашно избелване на зъби в света! Американската компания Crest действа в областта на зъбната хигиена от 1955 г. и от тогава си е изградила имидж на марка с най-голямо доверие в зъбната хигиена. Става известна най-вече с изключително ефективните за избелващи пасти за зъби и избелващи  ленти Crest, които веднага стават много популярени след клиентите. Избелването на зъбите вече няма да е скъпо и не е необходимо дори да се провежда в стоматологична клиника! С маркови продукти Crest можете ефективно и безопасно да избелите своите зъби, в уюта на вашия дом. Избелването на зъби с марка Crest  e ефективно, безопасно и одобрено от Американската асоциация на зъболекарите.

Нагоре

Оценка Crest 3D White Glamorous White

 • 08 януари 2016 г.
  Надежда Димитрова

  Почиства добре,но не съм забелязала избелващ ефект.

Какво е Вашето мнение за продукта Crest 3D White Glamorous White?

Полетата означени със звездичка * са задължителни.


Оценка *

1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока