Crest 3D White Glamorous White паста за зъби

Марка: Crest

Варианти Crest 3D White Glamorous White

Други продукти Crest 3D White Glamorous White

Нагоре

Информация за козметиката Crest 3D White Glamorous White

Оценка

Лесен за нанасяне

Козметично качество

Удовлетвореност от резултата

Описание:

Паста за зъби с избелващ ефект Crest 3D White Glamorous White озарява вашата усмивка още след първата употреба. Ефективно почиства зъбите, избелва ги и отстранява петната от храна или напитки.Не уврежда зъбния емайл, а  напротив защитава него и венците ,благодарение на съдържащия се комплекс от уникални съставки. Отстранява до 90% повърхностните нечистотии и предотвратява по-нататъшното им наслояване. Видимо по-бели зъби ще имате след само 5 дни. Паста за зъби 3D White Glamorous White превантивно предпазва зъбите от кариес. Съдържа ефективна пенлива суставка, която почиства идеално междузъбните пространства. Перфектно отстранява зъбната плака и осигурява дълготрайно усещане за свеж дъх. С паста за зъби 3D White Glamorous White ще се чувствате отлично сутринта ,през целия ден и вечерта. Вземете тази паста за зъби и осигурете на зъбите си старателна грижа от професионалистите в областта. Заложете на бялата и сияйна усмивка!

Ефекти:

• ефективно избелва зъбите, отстранява петната от храна и напитки

• защитава зъбния емайл и венците ,благодарение на комплекса от ефективни съставки

• зъбите са значително по-бели след 5 дни

• превантивно предпазва зъбите от кариес

• ефективно почиства междузъбните пространства

• идеално отстранява зъбна плака

• гарантира усещане за свеж дъх през целия ден

Начин на употреба:

Сутрин и вечер ( най-добре след всяко хранене) , нанесете зъбната паста върху четка за зъби и с кръгообразни движения внимателно почиствайте събите ,най-малко в продължение на 2 мин. След почистването, изплакнете устата с вода.

Нагоре

За марката Crest

Crest ще ви гарантира ослепително бели зъби без каквито и да е усилия. Тези уникални продукти за избелване на зъбите са най-популярнят метод за домашно избелване на зъби в света! Американската компания Crest действа в областта на зъбната хигиена от 1955 г. и от тогава си е изградила имидж на марка с най-голямо доверие в зъбната хигиена. Става известна най-вече с изключително ефективните за избелващи пасти за зъби и избелващи  ленти Crest, които веднага стават много популярени след клиентите. Избелването на зъбите вече няма да е скъпо и не е необходимо дори да се провежда в стоматологична клиника! С маркови продукти Crest можете ефективно и безопасно да избелите своите зъби, в уюта на вашия дом. Избелването на зъби с марка Crest  e ефективно, безопасно и одобрено от Американската асоциация на зъболекарите.

Нагоре

Оценка Crest 3D White Glamorous White

  • 08 януари 2016 г.
    Надежда Димитрова

    Почиства добре,но не съм забелязала избелващ ефект.

Какво е Вашето мнение за продукта Crest 3D White Glamorous White?

Полетата означени със звездичка * са задължителни.


Оценка *

1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-високаniche vyber

Menu

звънете +359 24 928311