Cacharel Amor Amor Absolu парфюмна вода за жени

   Марка: Cacharel

   Варианти Cacharel Amor Amor Absolu

   Нагоре

   Информация за парфюма Cacharel Amor Amor Absolu

   Оценка

   Дизайн на флакона

   Трайност на аромата

   Интензивност

   Общо впечатление

   Състав

   глава

   грейпфрут, касис, ананас

   сърце

   момина сълза, плумерия, жасмин

   база

   сандалово дърво, ванилия, бензоин, бонбон

   Cacharel Amor Amor Absolu е неустоим флорално-плодов аромат, който ухае разкошно при всяко едно събитие. Ще се превърне в съвършен целогодишен аксесоар. Касае се за аромат, който е лимитирана едиция на известния парфюм Cacharel, Amor Amor.

   Още при самото отваряне, този парюм ще ви обгърне с вкусен аромат на плодове.  Изразителните компоненти на този парфюм са ананасът, касисът и грейпфрутът. Постепенно тази вкусна сочност дава път на флоралните нотки. Ароматът на жасмин в комбинация с уханието на момина сълза и франджипани е смайващ.  Основата на парфюма подчертава този флорален микс и го подсилва. Тя е образувана от кадифена ванилия и топло сандалово дърво.

   Парфюмът Amor Amor Absolu е есенция на силна любов във всичките й форми. Разцъфтяла любов символизира освежаващият аромат на плодове. Зряла, нежна и трайна любов можете да усетите чрез аромат на нежни цветя.  А страстната любов ще намерите в мотивите на цветя, комбинирани с нотки на ванилия и сандалово дърво.

   Ароматът е директно създаден за влюбени жени. Тези жени са щастливи и доволни.  Те са мили,  искрени и любящи.  Те желаят да споделят тези чувства. И посредством парфюма Amor Amor Absolu това може да се осъществи.

   Любовта се развива предимно в нежния воал на ноща, и затова и парфюмът Amor Amor Absolu се разтваря съвършено предимно на лунна светлина. Въпреки това нежните чувства са най-красиви през деня и така този аромат няма да ви разочарова и на слънчева светлина, когато благодарение на него всяка жена ще се чувства развалнувана и доволна. 

   Нагоре

   За марката Cacharel

   Парфюми Cacharel | "Кашарел" е основана във френското градче Ним през 1962 година от  Жан Боске.  В началото на своята кариера, обаче, това което му носило доходи не били парфюмите и козметиката, а дамското облекло.  Парфюмите "Кашарел" са вдъхновени от жените. Те имат много модерна конзистенция и се харесват от всички.  Няма да бъдете разочаровани от парфюмите "Кашарел".

   Нагоре

   Оценка Cacharel Amor Amor Absolu

   Какво е Вашето мнение за продукта Cacharel Amor Amor Absolu?

   Полетата означени със звездичка * са задължителни.


   Оценка *

   1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

   1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

   1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

   1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока