Bvlgari AQVA Pour Homme Toniq тоалетна вода за мъже

   Марка: Bvlgari

   Варианти Bvlgari AQVA Pour Homme Toniq

   Нагоре

   Информация за парфюма Bvlgari AQVA Pour Homme Toniq

   Оценка

   Дизайн на флакона

   Трайност на аромата

   Интензивност

   Общо впечатление

   Състав

   глава

   мента, лимон

   сърце

   водни нотки, морски нотки

   база

   ветивер, амбра

   Bvlgari Aqva Pour Homme Toniq е енергичен и свеж аромат, асоцииращ усещане на чистота и жизненост.  Всяка капка на аромата Aqva е концентрат на кристална и ледена свежест. Искрящите и възбуждащите хромирани нюанси напомнящи пулсираща енергия на водата, която ще ви облее. Сърцевината на този аромат е създадена от морското растение посидония, което заедно с акорд на замръзнала вода ще ви освежи и подготви за нови дейности.  Сицилианският лимон с есенция от мента, ще ви зареди с усещане за свобода и постоянна енергия. Силният и мъжествен ветивер и амбрата, ще заредят душата на мъжа със страст. 

    
   Парфюмът Bvlgri Aqva Pour Homme Toniq е за всички мъже, които желаят да се чувстват секси и искат да бъдат забелязани. За  тези, които не се страхуват да излязат от сивата тълпа и да се заредят с необходимата доза енергия и жизненост. За тези, които обичат активния начин на живот, свободата и усещането за радост. 

   Нагоре

   За марката Bvlgari

   Парфюми Bvlgari | "Булгари", основана през 1884 година в Рим, е луксозна модна марка с ясен италиански почерк. "Булгари" е вдъхновена от красотата на гръцкото и римското изкуство, което впечатлява нейния основател Сотирио Булгари.  Първият магазин  "Булгари" е отворен в Рим.  Парфюмите на "Булгари" се появяват през  1993 година. Те се харесват много и жънат голям успех, а серията Eau Parfumée au Thé Vert става голям хит.  В момента е популярна колекцията Bvlgari Omnia .

   Нагоре

   Оценка Bvlgari AQVA Pour Homme Toniq

   Какво е Вашето мнение за продукта Bvlgari AQVA Pour Homme Toniq?

   Полетата означени със звездичка * са задължителни.


   Оценка *

   1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

   1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

   1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

   1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока