BrushArt Color кутия с декоративна козметика с огледалце и апликатор

   Марка: BrushArt

   Варианти BrushArt Color

   • BrushArt Color кутия с декоративна козметика с огледалце и апликатор (78 Colors)кутия с декоративна козметика с огледалце и апликатор 

    Tози продукт не е в наличност

    (78 Colors)
    Код: AVO0661
    Палитрата съдържа: 72 x Eye Shadow + 3 x Powder + 3 x Blush
    Този продукт е опакован от производителя без целофан

   Нагоре

   За марката BrushArt

   Оценка

   Лесен за нанасяне

   Козметично качество

   Удовлетвореност от резултата

   Козметични четки BrushArt | BrushArt, както самата марка подсказва, ще превърнат ежедневното гримиране буквално в изкуство. Тези четки са специално разработени за съвършено гримиране на лицето, очите и устните. Безгрешният грим изисква прецизност при нанасянето, която четките BrushArt постигат с използване на висококачествени материали. Предлагането на марката BrushArt включва пълна гама козметични четки за всеки тип грим. Колекцията BrushArt Eye е фокусирана върху четки за гримиране на очи и вежди, колекцията BrushArt Face предлага четки за нанасяне на руж, пудри и фон дьо тен, а колекцията BrushArt Lip представлява четки за нанасяне на червила и гланц.

   Нагоре

   Оценка BrushArt Color

   • 12 октомври 2016 г.
    Мирела Стоянова

    От това, което видях при използването на палитрата мога да кажа, че заслужава парите си с някои изключения, които може би могат да се преглътнат: Доста прашливи сенки, но ако първо нанасяте грима на очите и после лицето значи това няма да бъде проблем. Ружовете са доста тъмни на живо и за мен практически неизползваеми, но като смеся един от тях с пудра от палитрата цвета се омекотява.

   • 18 август 2016 г.
    Ивана

    Изключително приятно съм изненадана от продукта! Когато го поръчах не очаквах качество за цената, а се оказа, че сенките са много качествени, с отличен цвят и плътност! Много, много добри, и почти съвсем без пари!

   • 08 юли 2016 г.
    Габриела

    Палитрата е супер, цветовете са много и разнообразни, има ружове и пудри също така. Направо зяпнах като видях цената и нямаше как да устоя. Страхотни сте, enzo, продължавайте все така ;)

   • 29 декември 2015 г.
    Снежина Манова

    Много добро качество!

   Какво е Вашето мнение за продукта BrushArt Color?

   Полетата означени със звездичка * са задължителни.


   Оценка *

   1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

   1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

   1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока