Beauty Lashes Serum стимулиращ и подхранващ серум з удължаване и подсилване на мигли с регенериращ ефект

   Марка: Beauty Lashes

   Варианти Beauty Lashes Serum

   • Beauty Lashes Serum стимулиращ и подхранващ серум з удължаване и подсилване на мигли с регенериращ ефект (Lashes Serum) 3,5 мл.стимулиращ и подхранващ серум з удължаване и подсилване на мигли с регенериращ ефект 

    Tози продукт не е в наличност

    (Lashes Serum) 3,5 мл.
    Код: BRK0133

    124,90 лв.

    проследяване на наличност

   Нагоре

   Информация за козметиката Beauty Lashes Serum

   Оценка

   Лесен за нанасяне

   Козметично качество

   Удовлетвореност от резултата

   Характеристика

   водоустойчив

   не

   цвят

   Прозрачен

   Описание:

   Подхранващият серум Beauty Lashes придава на Вашите мигли невероятна дължина, гъстота и здравина. При редовна употреба стимулаторът спомага за по-интензивен растеж, удължаване и сгъстяване на горните и долни мигли.  Продуктът е подходящ за всяка възраст. При редовна употреба, след  3-4 месеци ще постигнете максимално удължаване и сгъстяване на миглите. Първият видим резултат ще настъпи след двуседмична употреба. Вашите мигли ще бъдат интензивно подхранени, регенерирани и невероятно красиви.  Насладете се на прекрасни очи и младежки вид. Забравете тънките, къси и счупени мигли! Сдобийте се с мигли, които всички ще Ви завиждат!

   Ефекти:

   • регенерира миглите
   • стимулира растежа на миглите
   •  миглите стават гъсти, дълги и здрави

   Начин на нанасяне:

   Преди нанася добре почистете очите и областта около очите от нежеланата мръсотия и грим. Клепачът не бива да е блажен. Серумът се нанася върху клепача на местата, където израстват миглите.  Необходимо е, върху корените на миглите трябва да се нанесе достатъчен слой.  Продуктът се нанася върху затворено око с помощта на апликатор. За постигане на максимален ефект, препоръчително е серумът да се нанася веднъж през деня и вечер преди лягане. Не е нужно продуктът да се нанася по цялата дължина на миглите, а само към корените и в непосредствената близост на кожата на клепача. Продуктът следва да се нанася ежедневно в продължение на четири месеца. След това е достатъчно да се нанася само веднъж или два пъти седмично с цел поддържане на оптималната стимулация.

   Нагоре

   Оценка Beauty Lashes Serum

   Какво е Вашето мнение за продукта Beauty Lashes Serum?

   Полетата означени със звездичка * са задължителни.


   Оценка *

   1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

   1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

   1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока