American Crew Classic боя за коса за сива коса

   Марка: American Crew

   Варианти American Crew Classic

   Други продукти American Crew Classic

   Всички продукти от серията American Crew Classic

   Нагоре

   Информация за козметиката American Crew Classic

   Оценка

   Лесен за нанасяне

   Козметично качество

   Удовлетвореност от резултата

   Описание:

   Боята за коса American Crew Classic Precision е бърза, лесна и създадена предимно за мъже. Боята е подходяща за боядисване на бели коси.

   Начин за нанасяне:

   1. Инструмент: четка за боядисване на коса.
   2. Преди започване на боядисването, косата следва да бъде чиста. Препоръчваме шампоана American  Crew Citrus Mint Refreshing Shampoo.
   3. Изберете нюанса, който най-много отговаря на вашия естествен цвят: Light, Medium Ash, Medium Natural или Dark.
   4. Смесете боята в съотношение 1:1 с American Crew 15 в съд за боя.
   5. Нанесете възникналата смес от корените към крищата, докато цялата коса не бъде покрита с боя.
   6. Оставете боята да действа 5 минути и изплакнете обилно.

   ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ:

   Касае се за професионални бои за коса, предназначени за използване във фризьорските салони.  Преди нанасянето в домашни условия се консултирайте с фризьор за подходящия нюанс на боята и процента на активиращата емулсия. Резултатът от боядисването зависи от вида и състоянието на косата.

   Нагоре

   За марката American Crew

   American Crew - революция в мъжката козметика. Марката American Crew е създадена през 1994 г., когато бръснарят и стилист David Raccuglia решава да направи революция във оформянето на косата и мъжко подстригване . Днес ,в почти 60 страни се продават продуктите на тази марка, която се характеризира с неоспоримо качество и ефективност.David Raccuglia, изключителна личност с висок стил, неговата марка American Crew неуморно помага на мъжете фризьори и стилисти да придвижат своите услуги на съвсем ново ниво. Философията зад това усилие е все повече и повече хора наистина да се интересуват от това как изглеждат и тази тенденция се повишава при мъжете с изграждане на имидж всички възрастови и демографски групи.American Crew не е просто марка в стила на живот и продукти за коса. Това е крайъгълен камък в историята на грижата за външния вид на мъжете и водеща идея за марката, създадена за мъже конкретно с изискванията на професионалните стилисти. American Crew се гордее със своите непрекъснати иновации и най-нови стилове. Редица знаменитости са сред почитателите на продуктите на American Crew, които задават тона и тенденциите в адаптацията на мъжкия вид.Марката American Crew никога не забравя, че нейната работа е да се осигури на мъжете и техните стилисти инструментите, от които се нуждаят за създаване на стилен, мъжествен вид.

   Нагоре

   Оценка American Crew Classic

   Какво е Вашето мнение за продукта American Crew Classic?

   Полетата означени със звездичка * са задължителни.


   Оценка *

   1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

   1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока

   1 2 3 4 5 0 - най-ниска, 5 - най-висока   notino balickypromotion

   Menu

   звънете +359 24 928311